Fitwalk

Wil je:

  • Meer energie en fitter worden
  • Een stap zetten naar een gezonder leven
  • Gezellig samen sporten
  • én ben je graag in de buitenlucht?

Dan is FitWalk precies wat je zoekt.

Actief na corona voor ex-corona patiƫnten

Preventiecentrum van Gent biedt een herstelplan voor ex-corona patiënten die langdurig klachten houden.

Zij kunnen gericht aan de slag met hun herstel. Althans, op het moment dat de sportscholen de deuren weer mogen openen.

 

Effectief valpreventie programma

Binnenkort kunt u terecht bij Preventiecentrum Van Gent voor een effectief valpreventie programma. Jaarlijks vallen er ruim 75.000 65-plussers en komen er velen op de spoedeisende hulp terecht. Valpartijen zorgen ervoor dat ouderen minder lang zelfstandig kunnen wonen, waardoor zij meer hulp nodig hebben.

 

Reuma en Fitness

NIEUW

In Nederland hebben méér dan 2 miljoen mensen een vorm van reuma. Om mensen met een reumatische aandoening op een verantwoorde manier, veilig en met plezier te laten sporten, is Sportacademie van Gent gestart met een beweegprogramma.

Pijn, vermoeidheid en stijfheid in spieren en gewrichten zorgen ervoor dat zij geremd worden in hun activiteiten. ReumaNederland wil in samenwerking met NL Actief zoveel mogelijk mensen met reuma de mogelijkheid geven om gewoon mee te kunnen doen aan fitness en de voordelen van bewegen te kunnen ervaren. Voor mensen met reuma, waaronder ook artrose, is beweging noodzakelijk. Bewegen kan beperkingen en klachten verminderen. Daarnaast zorgt sport en bewegen voor meer energie, zelfvertrouwen en vriendschappen.

 Sportacademie van Gent
Donksedreef 224
5233 HE 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6420028
Email: info@vangent-sport.nl