Fitwalk

Wil je:

  • Meer energie en fitter worden
  • Een stap zetten naar een gezonder leven
  • Gezellig samen sporten
  • én ben je graag in de buitenlucht?

Dan is FitWalk precies wat je zoekt.

Actief na corona voor ex-corona patiƫnten

Preventiecentrum van Gent biedt een herstelplan voor ex-corona patiënten die langdurig klachten houden.

Zij kunnen gericht aan de slag met hun herstel. Althans, op het moment dat de sportscholen de deuren weer mogen openen.

 

Effectief valpreventie programma

Binnenkort kunt u terecht bij Preventiecentrum Van Gent voor een effectief valpreventie programma. Jaarlijks vallen er ruim 75.000 65-plussers en komen er velen op de spoedeisende hulp terecht. Valpartijen zorgen ervoor dat ouderen minder lang zelfstandig kunnen wonen, waardoor zij meer hulp nodig hebben.

 

(pre) diabetes programma

Voorkomen is beter dan genezen!

Bewegen is het medicijn bij (Pre)Diabetes. Diabetes, ook wel bekend onder de naam suikerziekte, komt steeds vaker voor. Veel mensen weten er wel iets van, maar er is ook gebleken dat de gemiddelde Nederlander te weinig van dit ziekte beeld af weet. Er zijn (kleine) risico's verbonden aan het bewegen met diabetes, Daarom vinden we het belangrijk de klant meer te vertellen over het ziektebeeld en oplossingen die erbij horen.

In Nederland heeft gemiddeld 1 op 17 mensen diabetes. Dit aantal neemt de laatste jaren toe en de verwachting is dat dit de komende jaren nog verder toe zal nemen. Dit blijkt uit cijfers van het Nivel.

Beweegdeskundige (Pre)Diabetes.

Frans van Gent heeft in 2016 het NL Actief certificaat 'Bewegingsdeskundige (Pre)Diabetes' behaald. Hiermee hebben we aangetoond op de juiste manier om kunnen gaan met de symptomen en gevolgen van diabetes type 2.

 Sportacademie van Gent
Donksedreef 224
5233 HE 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6420028
Email: info@vangent-sport.nl