HIP HOP UNITE EK / WK

FINALE PLAATS VOOR NO'TORIOUS OP HET EK HIP HOP

 

Foto 4

 

 

 

 

 

Fitwalk

Wil je:

  • Meer energie en fitter worden
  • Een stap zetten naar een gezonder leven
  • Gezellig samen sporten
  • én ben je graag in de buitenlucht?

Dan is FitWalk precies wat je zoekt.

Actief na corona voor ex-corona patiƫnten

Preventiecentrum van Gent biedt een herstelplan voor ex-corona patiënten die langdurig klachten houden.

Zij kunnen gericht aan de slag met hun herstel. Althans, op het moment dat de sportscholen de deuren weer mogen openen.

 

 

Actief na corona

Preventiecentrum van Gent biedt herstelplan voor ex-corona patiënten die langdurig klachten houden. Zij kunnen gericht aan de slag met hun herstel. Althans, op het moment dat de sportscholen de deuren weer mogen openen.

Er is een begeleidingsprotocol opgesteld en het programma wordt uitgevoerd door gespecialiseerde sportscholen, zogeheten preventiecentra met keurmerk. Dat zijn er momenteel 104 in Nederland. NL Actief, de landelijke branche voor preventiecentra, is een pilot gestart om te kijken hoe men ex-corona patiënten zo goed mogelijk weer op de been kan helpen. Dat pilot heeft nu geresulteerd in een landelijk protocol.

Van Gent denkt een grote rol te kunnen spelen in onder andere de conditie en spieropbouw van ex-covid patiënten. Hiermee geeft men invulling aan het maatschappelijk vraagstuk om revaliderende patiënten te begeleiden naar meer kwaliteit van leven.

Van Gent: "Ik denk dat het goed is dat deze mensen nu ergens terecht kunnen. Wij proberen mensen met klachten conditioneel en qua kracht zo snel mogelijk weer op de rit te krijgen. Het is echt maatwerk! Sportscholen zijn al meer dan 8 maanden (gedeeltelijk) op slot. Volgens van Gent is dat onbegrijpelijk omdat sporten juist goed is voor de gezondheid. Daarbij beweert van Gent dat het inachtneming van de coronaregels kan worden gesport, ook omdat met tijdslots kan worden gewerkt.

 Sportacademie van Gent
Donksedreef 224
5233 HE 's-Hertogenbosch
Tel: 073-6420028
Email: info@vangent-sport.nl