Nieuws

AUDITIE HIP HPOP WEDSTRIJD / DEMO TEAMS

Op zondag 15 mei houden wij een auditie voor onze wedstrijd / demo teams.

Aanvang 12.00 uur

Leeftijd vanaf 7 jaar

Inschrijving is GRATIS!

Wat houd het in?

Trainen en voorbereiden voordemonstraties en wedstirjden, o.a. NK, EK, WK op Top niveau!

Lijkt het je leuk? Probeer het dan!

Danservaring of geen, dat maakt niet uit. Wij werken gericht met individuele aandacht om jouw danstalent te ontwikkelen.

Meld je snel aan! Kom langs of stuur een email naar sportacademievangent@gmail.com

VOL = VOL

 

 
BellyAttack07-04-2021

BellyAttack® maakt snel afvallen mogelijk!

Trainen met de BellyAttack® - De beste techniek op het gebied van vetverbranding.


De BellyAttack® maakt gebruik van W.F.I.R. techniek. W.F.I.R. staat voor Wireless Far Infra Red. Vrij vertaald betekent het draadloze diepte infrarood straling.

Uit onderzoek is gebleken dat de infrarood straling meerdere positieve effecten heeft op het menselijk lichaam, zoals vermindering in stijfheid en de afvoer van afvalstoffen. Als u sport zonder W.F.I.R. zal uw buik altijd koud blijven. Wanneer u gebruik maakt van de BellyAttack® wordt uw buik verwarmd. Dit zorgt ervoor dat de bloedvaten uitzetten en de vetverbranding zal hierdoor enorm toenemen. De resultaten zijn verbluffend! Met deze methode verliest u gemiddeld 2 kledingmaten in slechts 4 weken. Voor deze resultaten is uitvoerig onderzoek verricht en de positieve werking ervan is wetenschappelijk aangetoond.

Bellyattack

Werkwijze:

Het is een traject van 4 weken waarin u 3 keer per week minimaal 45 minuten traint met de BellyAttack®. Een begin,- en eindtest is onderdeel van het traject. Wanneer u aan het traject begint wordt er een beginmeting gedaan. Ook krijgt u heldere instructies over hoe de BellyAttack® gebruikt dient te worden. Dan is het tijd voor het echte werk. U gaat aan de slag met de BellyAttack® tijdens uw favoriete groepsles of fitnesstraining. U hoeft zelfs uw eetpatroon niet aan te passen omdat deze resultaten zonder dieet behaald zijn. Na het traject van 4 weken wordt er een eindmeting gedaan. Bij de eindmeting zal duidelijk worden hoeveel centimeter u blijvend bent kwijtgeraakt. Niet alleen zult u versteld staan van uw behaalde resultaten maar ook uw fysieke fitheid zal aanzienlijk verbeterd zijn.
Grijp nu deze kans om gebruik te maken van deze innoverende techniek. Gaat u de uitdaging aan?

We Can Do It!