GRATIS PROEFLES

 

WOENSDAG 30 NOVEMBER

 

van 14.30 uur - 15.15 uur

 

KLEUTERJUDO

 

 

Kleuterjudo

Kleuterjudo

 

Kleuterjudo begint lekker speels

unspecified image


Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen meedoen met onze judolessen. Judo lijkt erg op stoeien met je vriendjes, maar dan wel met regeltjes, zodat het ook leuk blijft. Je kunt bij ons veel energie kwijt, je rent, je springt en je leert koprollen maken. Natuurlijk leren wij je ook valtechnieken en beenworpen, want dat hoort bij judo.

Hoe ouder je bent hoe meer aandacht er in de lessen is voor de judotechnieken. Als je er zin in hebt gekregen kun je starten met de kennismakingscursus van 6 weken. Je mag ook een vriendje of vriendinnetje meebrengen.

De les is op woensdagmiddag van 14.30 uur tot 15.15 uur en van 15.15 uur tot 16.00 uur.

unspecified image unspecified image

KLEUTERJUDO

Wegens groot succes willen we weer een nieuwe groep peuterjudo gaan starten op woensdagmiddag. Hierbij kunnen kinderen van 4 t/m 6 jaar spelenderwijs kennis maken met de basis van het judo. Zo is bijvoorbeeld het valbreken één van de eerste technieken die de peuters zal worden aangeleerd.
Er wordt onder andere rekening gehouden met de spanningsboog van de kinderen, de lessen zijn daarom maar 3 kwartier. Ook zullen de technieken vaker herhaald worden in de lessen dan bij oudere kinderen.
Het wedstrijdelement van judo zal ook bij de peuters al aan bod komen, alleen dan in de vorm van een spel waarin peuters stoeienderwijs met elkaar ravotten.
Uit ervaring is gebleken dat je peuters van deze jonge leeftijd al veel kunt leren en dat ze het met veel plezier ervaren.
Voor meer informatie: 073 - 6420028 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.