Zumba

Zumba 7360Vol trots introduceren wij Zumba Fitness: een combinatie van aerobics en fitness op opzwepende latin ritmes. Wereldwijd een enorm succes vanwege de laagdrempelige, swingende en toch intensieve oefeningen. En nu exclusief in Den Bosch te volgen bij sportacademie van Gent.

Onze instructrice, Patricia van Gent, heeft maandenlang getraind in binnen- en buitenland om je helemaal mee te kunnen nemen in de broeierige Zumba sferen. Patricia van Gent heeft les gehad van de bekende Braziliaanse top choreografe en wereldkampioene Helena Cardoso.

 

Wat is Zumba?

It's fun! Het is een laagdrempelige manier van bewegen die je het liefst elke dag wel zou willen doen.

It's different! De muziek… de pasjes… de bewegingen… de lessen en het gevoel.

It's easy! Zumba is ontworpen voor iedereen, je kan meteen deelnemen en iedereen kan toch dansen, niet?

It's effective! Je traint je hele lichaam, verbrandt vet en het brengt je lichaam mooi in vorm en houdt je conditie op peil.

 

Voor wie?

Zumba is ontworpen voor iedereen, je hoef geen danservaring te hebben, just go with the flow and enjoy the party! Je hebt geen danspartner nodig voor Zumba en het is zowel voor de heren als voor de dames.

Als je een tijdje met Zumba bezig bent zal je merken dat het je leven een nieuwe impuls geeft

Afvallen? Zumba helpt!

Zumba is d&eaccent; nieuwe trend in Amerika en zet op dit moment voet op Nederlandse bodem! Het is een fitness workout met danspassen op Latijns-Amerikaanse muziek. Zumba is een geweldige mix van fun, dans en fitness. De les is makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor iedereen geschikt. De lessen zijn op dinsdag van 09.30-10.30 uur. De lessen staan onder leiding van Patricia van Gent. Zin is deze uitdaging, geef je op bij de receptie of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Meer informatie: Telefoon: 073 - 6420028

 

lestijden:

- dinsdag 09.30-10.30 uur